Македонија

Заврши големата наградна игра на Халкбанк: Фантастичниот Mini One замина за Кичево

14. декември 2017 - 16:22 |

Заврши големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје во која главна награда беше фантастичниот автомобил Mini One. Среќниот добитник на автомобилот е Марко Станоевски од Кичево.

Наградната игра „Вози Мини Со Три Дисциплини“ изминатите три месеца предизвикува голема заинтересираност од страна на јавноста. Освен Mini-то, секој учесник во наградната игра имаше можност да освои и други вредни награди како iPhone 7 смарт-телефони и Samsung таблети.

Сите добитници на наградите погледнете ги тука: http://www.halkbank.mk/dobitnici.nspx

Право на учество во „Вози Мини Со Три Дисциплини“ имаа сите физички лица кои станаа корисници на трите производи на Халкбанк:

  • MasterCard Debit Contactless дебитна платежна картичка
  • Услуга електронско банкарство  (активирање и користење без надомест до 31.01.2018)
  • СМС инфо услуга (активирање и користење без надомест до 31.01.2018) 


Им честитаме на добитниците и им се заблагодаруваме на сите клиенти за довербата и лојалноста кон Халкбанк!

 

*Промотивен текст

Коментирај