Интернет

10 најпребарувани гаџети во 2017

14. декември 2017 - 11:32 | А.С.

Смартфоните дефинитивно доминираа во 2017 година. Судејќи според резултатите од пребарувањата на Google, најголема заинтересираност кај корисниците имало за  iPhone 8.

Ова е листата на 10 најпребарувани гаџети на Google за 2017 година:

10. Samsung Galaxy Note 8

9. Apple Watch 3

8. Google Pixel 2

7. Super NES Classic

6. iPhone 8 Plus

5. Razer Phone

4. Samsung Galaxy S8

3. Nintendo Switch

2. iPhone X

1. iPhone 8

Коментирај